Над 300 деца от детските градини участваха в турнира за купа “Тигрите”
Над 300 деца от детски градини в София взеха участие във футболния турнир за Купа “Тигрите”. Надпреварата се организира за 6-а поредна година от треньора Велико Златаров и е част от Националната кампания на Министерство на физическото възпитание и спорта и Българския спорт
Победителката от нашия фотоконкурс на тема „Витоша през пролетта”
На 10 май “Витоша ски” АД – организатор на фотоконкурса “Аз обичам Витоша”, награди  с премия от 1000 лева г-жа Карела Майнхард . Тя стана победител във втория етап на конкурса – “Витоша през пролетта”. “Планините са моята голяма любов. От 5-6 години насам всеки уикенд с
Съдът се произнесе в полза на проекта на Витоша ски
Днес, 30 април 2010 г., Върховния административен съд уважи мотивите на „Витоша ски” и върна решението на Министрество на околната среда и водите, което спираше изпълнението на проекта за модернизация на ски и туристическа зона Алеко. Миналата есен МОСВ отхвърли положителн
Победителката във фотоконкурса “Витоша през зимата” бе наградена с парична премия
На 9 април, бе наградена г-жа Снежина Миронова, победителката в първия етап на  фотоконкурса „Аз обичам Витоша” за авторска снимка на тема “Витоша през зимата”. Организаторите на конкурса “Витоша ски” АД връчиха премия от 1000 лева. Фотографията на Снежина Миронова “Черн
Финалното състезание от втория проект “Научи се да караш ски” се проведе на 26 март
Най-добрите 10 момичета и 10 момчета спечелиха 7дневно безплатно посещение в Банско Финалното състезание от второто поредно издание на проекта “Научи се да караш ски” на Българска федерация ски се проведе на 26 март 2010 г пред хижа Алеко на Витоша. Стартът на надпреварата

Истината за Проекта

Истината за Проекта

Мнениеот AniOV » Съб Мар 20, 2010 9:46 pm

Уважаеми Дами и Господа,

Изключително съм пленен от идеята, която сте представили на сайта за подобряване на условията за ски-туризъм във Витоша.

Единственото, което не мога да разбера, изчитайки почти всичко в този сайт е кои сте Вие - инициаторите на проекта?

Разчитайки на Вашия отговор (а не на изтриване на темата ми от администратора),

Ани
AniOV

Re: Истината за Проекта

Мнениеот peyo » Нед Мар 21, 2010 9:42 pm

Да наистина, кои сте вие?
Нещо много неясно.
Че имате пари да рекламирате в пиковото време по телевизията - ясно.
А кои сте вие? Благотворително дружество? Или инициатевният комитет на
мол Витоша?
peyo

Пейо, чети внимателно! Пише си!

Мнениеот Kiko » Пон Мар 22, 2010 9:23 pm

Проектът е на Витоша ски.
Kiko

Истината за проекта е : СУПЕР Е!

Мнениеот Stela » Вто Мар 23, 2010 9:50 pm

Разгледах картата, СУПЕР ПРОЕКТ - ИМА ЛИ НЕЩО ПО-ХУБАВО ЗА СОФИЯ?
КАК СЕ ОСМЕЛЯВАТ НЯКОИ ХОРА ДА КОМЕНТИРАТ ТАКОВА ХУБАВО РАЗВИТИЕ ЗА ПЛАНИНАТА ПО ТАКЪВ БЕЗОТГОВОРЕН НАЧИН! ИМА ЛИ НЯКОЙ ДОВОЛЕН ОТ СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ?
Ако има да каже от какво . ИСКАМ зона Алеко да стане една модерна ски-зона, а другите любители да се разхождат и да прекарват времето в другите части, ИМА И БИСТРИЦА И ВЛАДАЯ И ЖЕЛЕЗНИЦА И Т.Н. ДА има и удобни връзки и всеки ще намери своето. ТОЛКОВА ГОДИНИ СОФИЯНЦИ -СКИОРИ СА ДИСКРИМИНИРАНИ И ТРЯБВА ДА ХОДИМ ДО БАНСКО ИЛИ БОРОВЕЦ ! Да аз съм за скъсяването на Симеоновския лифт за да има повече връзки и писти в тази зона, а не всички да се скупчват на едно място, както и да има връзка между двата лифта . УСПЕХ И ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ СКОРО ДИСКРИМИНАЦИЯТА СРЕЩУ НАС ДА ПАДНЕ И ДА СИ ОТКАРАМЕ !
Stela

Re: Истината е, че Витоша трпбва да се промени към добро

Мнениеот Drago » Чет Мар 25, 2010 7:47 pm

Истината е, че проектът е много добър и ще направи Витоша посещавана и харесвана планина.
Време е, давам пълната си подкрепа .
Много ми хареса секцията в планината - народът трябва да се образова и да чуства планината като близък човек.
Drago

Re: Истината за проекта е : СУПЕР Е!

Мнениеот dunut » Пет Мар 26, 2010 8:24 pm

\"...КАК СЕ ОСМЕЛЯВАТ НЯКОИ ХОРА ...\"

О! Извинете! :D
dunut

Многообещаващ проект

Мнениеот george » Нед Мар 28, 2010 7:20 pm

Има някаква престрелка тук - но аз влезнах да напиша, че наистина проектът изглежда много привлекателен и желан от мен и моето семейство -- 3 поколение скиори.
george

Мнениеот Stan » Пон Мар 29, 2010 9:24 pm

Да бе, наистина е много интересно кои точно са Витоша ски, какъв е произхода на капитала им, кой е собственика, къде са регистрирани и т.н. и т.н.
Опсс, извинявам се, че се осмелих... :roll:
Stan

Мнениеот piter » Вто Мар 30, 2010 8:47 pm

Е, разсипахте ги тези Витоша ски , не са ми чак толкова симпатични, но какво обсъждаме сега... - не е ли по-важно, че някой иска да инвестира на Витоша. Какво като са off shore - това не е забранено от закона в България, а пък ако се забрани... няма да има една инвестиция изобщо в България ... сигурно е... да изберем - инвестиции, ски зона или нищо. Аз съм за първото. Регистрирана компания в Кипър - а Кипър е член на ЕС - е какво да имаме против или някой български гений ще обоснова нови икономики и сика да се връщаме към планова икономика. Смешно е...
piter

Мнениеот bodemiller » Сря Мар 31, 2010 7:13 am

piter:
не е ли по-важно, че някой иска да инвестира на Витоша. Какво като са off shore - това не е забранено от закона в България...

- А ако някой пере пари по този начин, пак ли няма да си против?
Аз пък съм категорично на мнението, че всяка частна инвестиция в обществено значим ресурс трябва да е с ясен произход.
Обратното - всичко, до което успявам да се добера за \"Витоша ски\", говори за потайност, конспиративност, разни лица с неясни интереси и връзки, разни недомлъвки, разни грозни ПР очерняния и прочее нечистоплътност.
А според мен тази мръсотия не трябва да има място на Витоша под никаква форма!
bodemiller

Следваща

Назад към Проект за обновяване на туристическа, спортна и ски зона “Алеко"